Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bf1 gpu kullanımını yükseltmek

bf1 gpu kullanımını yükseltmek
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
:wwwyoutubecomwatch?v gyXaxzO09vY bu arkadaş oyunun cpu yükünü gpu ya yükleyerek cpu yükünü azaltıp fps artışını anlatmış galiba ingilizcem yeterli değil yardımcı olur musunuz ?

Similar threads

İşlemci: P4 28 GHz Ram: 1 Gb Ekran Kartı: ATI Radeon 9550 X1050 Series 256 Mb Sistem: Xp Sp3 Monitör: Samsung 19 Herhalde başka bir özelliği de kalmamıştır ################################################## YAKIN GELECEKTE BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN KİMSE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar merhabalar, Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler 1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ? Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz 2 Oyunu kurdum fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Çağdaş bir PC yahut dizüstü bilgisayar yahut bu tıp rastgele bir aygıtta tipik olarak hem CPU hem de GPU bulunmalıdır. Lakin bunlar, farklı fonksiyonlara sahip tamamlayıcı bileşenlerdir. Hem CPU'lar hem de GPU'lar, büyük ölçüde datayı, talimatları ve karmaşık fonksiyonları daha süratli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Simülasyon oyunları bazılarımız için oyunlardan ayrılan bir hobi. Gerçek dünyadan çok da uzaklaşmak istemeyip huzuru oyunlarda bulanlarımız için Microsoft Flight Simulator büyük bir nimet. Dev bir haritaya ve çeşitliliğe sahip olan oyunla ilgili en büyük kuşkulardan biri performans konusuydu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yeni kuşak yahut eski bir ekran kartı kullanıyor olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, ekran kartınızın sıcaklığını periyodik olarak denetim etmeniz değerlidir. Kasanızın hava akışı zayıf olabilir, kartınızın soğutma sistemi yetersizdir yahut yıllardır sisteminize el değmeden kullanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
981,674Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt