Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:wwwyoutubecomwatch?v gyXaxzO09vY bu arkadaş oyunun cpu yükünü gpu ya yükleyerek cpu yükünü azaltıp fps artışını anlatmış galiba ingilizcem yeterli değil yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar merhabalar,
Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım
Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler
1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ?
Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz
2 Oyunu kurdum fakat...
Çağdaş bir PC yahut dizüstü bilgisayar yahut bu tıp rastgele bir aygıtta tipik olarak hem CPU hem de GPU bulunmalıdır. Lakin bunlar, farklı fonksiyonlara sahip tamamlayıcı bileşenlerdir.
Hem CPU'lar hem de GPU'lar, büyük ölçüde datayı, talimatları ve karmaşık fonksiyonları daha süratli...
Simülasyon oyunları bazılarımız için oyunlardan ayrılan bir hobi. Gerçek dünyadan çok da uzaklaşmak istemeyip huzuru oyunlarda bulanlarımız için Microsoft Flight Simulator büyük bir nimet. Dev bir haritaya ve çeşitliliğe sahip olan oyunla ilgili en büyük kuşkulardan biri performans konusuydu...
Yeni kuşak yahut eski bir ekran kartı kullanıyor olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, ekran kartınızın sıcaklığını periyodik olarak denetim etmeniz değerlidir. Kasanızın hava akışı zayıf olabilir, kartınızın soğutma sistemi yetersizdir yahut yıllardır sisteminize el değmeden kullanıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.