Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARkadaşlar bf3 indirimdeydi aldım yükledim orjinalini originden sonra batleloga yönlendirdi ordan multiplayeri seçtim bi odaya tıkladım HATA
BF3 ile iletişim kurulamadıdiye bişey çıktı nası çözcem bunu para boşa gitmesin yardım edin lütfen
arkadaşlar ati radeon hd4850 ekran kartım var ama bf3 ü bi türlü kasmadan oynayamıyorum her yolu denedim olmadı şu game booster falan onu da indirdim oda olmadı bilen yada aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi Çözünürlüğü falanda düşürdüm ama yok low da bile kasıyor oyun...
Merhaba Arkadaşlar bi 5 6 aydır bf3 oynamıordum origine girdim güncelledim şimdi böle bir hata verior yardım edermisiniz
( OYUN ORJİNAL )
lütfen yardım arkadaşlar resimdeki hatayı verior ne yaptıysam olmadı
resim görünmüorsa : http:wwwimgimcom4155inciv7685743png
Arkadaşlar bnde BF3 B2k paketi var ve L96yı açtım geçenlerdeAma Digital Woodland camosunu nasıl açıcam aranızdan bunu açabilmiş olan var mı acaba hesabım premum değil ama bu camoyu açabiliyorum heraldeYada ben yanlış biliyor olabilirim lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.