Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BF3 asker oluşturma yardım!!!

BF3 asker oluşturma yardım!!!
0
110

Similar threads

ARkadaşlar bf3 indirimdeydi aldım yükledim orjinalini originden sonra batleloga yönlendirdi ordan multiplayeri seçtim bi odaya tıkladım HATA BF3 ile iletişim kurulamadıdiye bişey çıktı nası çözcem bunu para boşa gitmesin yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
arkadaşlar ati radeon hd4850 ekran kartım var ama bf3 ü bi türlü kasmadan oynayamıyorum her yolu denedim olmadı şu game booster falan onu da indirdim oda olmadı bilen yada aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi Çözünürlüğü falanda düşürdüm ama yok low da bile kasıyor oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba Arkadaşlar bi 5 6 aydır bf3 oynamıordum origine girdim güncelledim şimdi böle bir hata verior yardım edermisiniz ( OYUN ORJİNAL ) lütfen yardım arkadaşlar resimdeki hatayı verior ne yaptıysam olmadı resim görünmüorsa : http:wwwimgimcom4155inciv7685743png
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Arkadaşlar bnde BF3 B2k paketi var ve L96yı açtım geçenlerdeAma Digital Woodland camosunu nasıl açıcam aranızdan bunu açabilmiş olan var mı acaba hesabım premum değil ama bu camoyu açabiliyorum heraldeYada ben yanlış biliyor olabilirim lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
BF3 var originde giremiyorum çıldırıcam arkadaşlar yardım edinPremium serverlere girmiyorum yine girmiyo delirecem Screenshot bu
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt