Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bfme 2 Direct x Sorunu Acil Yardım...

Bfme 2 Direct x Sorunu Acil Yardım...
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Please make sure you have DirectX 90 or higher installedAlso verify that your video card meets the minimum requirements,and that you do not have hardware acceleration disabled in the Display control panel

arkadaşlar formattan önce oynadığım bu oyunu bilgisayarıma format attıktan sonra oynayamaz oldum oyuna girmeye çalıştığımda sürekli bu hatayı veriorum ekran kartınıda güncelledim direct x sürümlerini de güncelledim yine de değişmedi

Ekran kartımın markası : nVidia Geforce mx4000

arkadaşlar acil yardım lütfen

Similar threads

League Of Legends Helper Tool (LOLHT) 60 Minimap, Lasthit, Bursts; +++ (Updated) It's been more than 9 months since the first LOLHT was released and i am glad to announce that zero bans were reported so far! It's an easy tool which gives nice advantage and helps you climb the ladder! First...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Albert Einstein (/ˈaɪnstaɪn/ EYEN-styne;[4] German: [ˈalbɛɐ̯t ˈʔaɪnʃtaɪn] (About this soundlisten); 14 March 1879 – 18 April 1955) was a German-born theoretical physicist[5] who developed the theory of relativity, one of the two pillars of modern physics (alongside quantum mechanics).[3][6]:274...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt