bı biskrem vermesem sofor bey gungorene gider mi? +hayir kardes avcilar arabasi bu nasil olur? lakin ben gungorene gitcektim +değil dedim kardesim anlamiyon mu? bi biskrem versem +lan bi git basimdan polis var ceza yiicez simdi laahavlevelakuvvete leylaaaa terliklerimi getir anane mecnun bulasik yikiyorum kalkta kendin al bi biskrem versem ? +seni gidi salak herif püsküvütün paketi burda gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren remzi abi bi Muratti versene +kalmadi guzel kardesim zam gelcek diye dagitmiyolar hadi abi yaa vardir senin zulada bişiler +valla yok diyorum olm anlamiyomusun? bi biskrem versem ? +dikkat et bakkaldayiz şu raflara bi goz gezdirsene malmisin nesin abi pardon yildirim beyazita nasil gidebilirim? ilmiyorum abi bende yabancisiyim buralarin bi biskrem versem? +o zaman olur bak şu caddeyi peşine düşüp takip et yolun sonundan saga devam et ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler sağol abi *abi orda oyle bi yer varmiydi fakat? yolladın çocuğu boşuna +ne biliyim acliktan miidem kaziniyodu iyi geldi enayi abi naber yaa +iyidir koçum senden naber? iyidir abi lakin bi biskrem versem daha iyi olucam yarı +ne biskremi lan? o nerden cikti? ne biliyim abi Allah soyletti +abi cok pis bi mizah öörendim yapiyim mi sana? yapma +yaptim bile cek donunu eahueh olm kaç defa dedim sana umuma acik yerlerde espri yapma diye bi biskrem veriyimde sus artik + burda mi? ayip abi yaa ehauehuha admin: yaa hoş kardesim Allahin uyesi ulan mutasyona ugramis modifiyeli sebze acma artik soyle abuk subuk konular user: abi bi dakka dur tuvalette kaldiginiz vakitile ilgili bi anket aciyorum bitince konusalim admin: bak iyi cocuksun seni banlamak istemiyorum acmabibiskremvermesemd5c56403fcc425gifalt :A :A :Adminin Kafasinda Bi Ampul Yanar: admin: aaa buldum bi biskrem versem ? user: ehihihi bir sonraki konumun basligini gorur gibiyim hiç bi adminden rusvet aldiniz mi? :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil:bibiskremvermesemd5c56403fd0406gifalt :dil: :dil: :dil::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: " "