Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bi Forumda Görevli Olan Öğretmenin Günlüğü (bilgemin dikkatine)

Bi Forumda Görevli Olan Öğretmenin Günlüğü (bilgemin dikkatine)
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bi Forumda Görevli Olan Öğretmenin Günlüğü (bilgemin dikkatine) Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle sürükleyici konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen yazılıları okuyor , 1 kağıt : Hmm evet doğru 10 puan , 10 puanda bundan 2 Kağıt : az önce verildi bu konu yeter ya arama yapmadan yanıt yazmayın kilitli 3 Kağıt : Bak bundada aynı konu ben size kuralları okuyun demiyormuyum kilitli Hoca sınıfta ve bir öğrenci geliyor koşarak Öğrenci : Öğretmenim bahçede kavga çıktı , Öğretmen : Banla hepsini Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim Öğretmen : He şey dürüst senin banlama yetkin yoktu dimi ,konuyu kilitle ahmete haber ver Öğrenci : Öğretmenim iimisiniz ne konusu ne kilidi ne ahmet i bizim sınıfta ahmet diye biri değil zaten , Hoca : Ofss şey pardon tmm sen git ben geliyorum Forumda adminlik yapan bir hoca Adminlerden asistanlık isteyince asistanlık işin fazla uzarya hani birde kızarlar Öğrenci : Öğretmenim hani beni spor kolu başkanı yapıcaktınız Öğretmen : Başvurunu yaptın mı Öğrenci : Evet Hoca : Ben size uygulama yaptıysanız asistanlık arzu etmek değil kızarım demedim mi Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim ne asistanlığı , siz böylece bişey demediniz, Öğretmen : Nasıl demedim forum kurallarını ve mod başvurusunu okumadın mı Öğrenci : Öğretmenim ne diyorsunuz hiçbirşey anlamıyorum Hoca : Şey ya anla işta başkanlık istemek yok demedim mi ben sana başkanlık kurallarını okumadın mı otur yerine , Öğrenci : fakat öğretmenim Hoca : Sus birde karşılık veriyor 2 gün banlısın Öğrenci : Öğretmenim ban ne seslenmek Hoca : Neyse boşver sen banın ne aramak olduğunu, otur yerine ve dersine çalış hadi Bekçi ile Hoca arasında geçen tavır Bekçi : Bahtı Açık sabahlar hoca beyhanım Hoca : Bahtı Açık forumlar bekçi efendi Bekçi : Ağğğyyy anlayamadım Hoca : He şey pardon sana da şanslı sabahlar Müdür ile müdür yardımcısı aralarında geçen konuşma , müdür bir forumun admini asistan ise bir forumda yönetici Myardımcısı: Buyrun adminim pardon müdürüm beni çağırtmışsınız Müdür : Gel bakalım içeri MYardımcısı : Buyrun , Müdür : ben sizi kaç defa uyardım idareci olmanız üyelere istediğiniz gibi davranma hakkını vermez M yardımcısı : Şey pardon anlayamadım siz com un damı adminisiniz Müdür : Ne admini ne zırvalıyorsunuz MY : Fakat üyeler ve yöneticlikten bahsettiniz Müdür : Siz bana ne bakıyorsunuz anlayın işte muavin olmanız öğretmenlere istediğiniz gibi davranmanız anl( küfür kullandınız Idare Görmeden Silmeniz Nasihat Edilir ! )( küfür kullandınız Idare Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Tavsiye Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Nasihat Edilir ! )( küfür kullandınız Yönetim Görmeden Silmeniz Nasihat Edilir ! ) gelmez Myardımcısı : fakat bir takım üyeler var ki ayy şey öğretmenler çok anlayışsızlar Müdür : O nesil üyeleri bana bildirin ban cezası verelim MY : Aaa artık okulda da mı ban cezası var? Müdür :Ya ofss sen ne salak kadınsın be değil böylece bişey yanlış söyledim anla işteHadi çık şimdi odamdan MY : Siz benle ne biçim konuşuyorsunuz yöneticlikten ofss pardon MY dan istifa ediyorum Müdür : Cehennemin dibine kadar yolun var belirsiz bannnn  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt