iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sevgilimle 1hafta 10gün kadar zaman önce ayrıldık bu ayrılık sırasında ben o kıskansın diye facebookda arkadaşımla ilişki durumu yaptım ama sonradan gittim sevgilime söyledim ondan daha sonra sevgilimin arkadaşlarıyla sevgilim hakkında konuşurken sözde ben ona demişim doğrusu demedim fakat ima etmiş gibi oldum sanırım yani aklımdan öyle geçmiyodu asla herneyse derhal sevgilimin bir arkadaşı var sevgilimin aklına girmiş yeni sevgili bulmuş buna güya çocuk bizimkini seviyomuş bizimkide bana dediki o çocuk beni seviyo ben seni seviyorum lakin olmuyo senle onla çıkıcam zamanla severim dedi bunu dedikden 1gün daha sonra ka#şar olayı patlak verdi ve bana seni sevmiyorum dedi onunla çıkıcam sende beni sevme dedi açıkcası bana o kadar inandırıcı gelmedi çünkü 1günde aşk bitmezya neyse şu anda kıymetli arkadaşlarım size 3sorum var
1:Bu kız ne yapmaya çalışıyor
2:Gerçekten onu zamanla severmi (((vaktiyle birisi bunun kalbini çok kırmış kendi dediğine kadar yıllar sonra kalbini hissetiren tek kişiyim hatta benim için beline uzanan saçlarını felan kestirdi baya önemli bir ilişkiydi))
3önmek isterse nasıl bir yol izlemeliyim ((onu fiilen seviyorum ne şekilde süründürmeliyim sonra barışırım)))
Yaşlar lise2 ben lise3
1:Bu kız ne yapmaya çalışıyor
2:Gerçekten onu zamanla severmi (((vaktiyle birisi bunun kalbini çok kırmış kendi dediğine kadar yıllar sonra kalbini hissetiren tek kişiyim hatta benim için beline uzanan saçlarını felan kestirdi baya önemli bir ilişkiydi))
3önmek isterse nasıl bir yol izlemeliyim ((onu fiilen seviyorum ne şekilde süründürmeliyim sonra barışırım)))
Yaşlar lise2 ben lise3