Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bi kızı kendine aşık etme...

Bi kızı kendine aşık etme...
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir çoğumuz yaşamışızdır bu cins olayları kızlardan şu cins cümleleri değil senden elektrik alamıyorum değil sana karşı bişi hissedemiyorum etkiliyici bi tarafın yok saçma sapan sylerden dolayı terkedilmek gibi olaylarıAma deneyim kazanarak ağır ağır birçoğunuz casanowa oldunuz bu taktikleri deneyimsiz arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum biliyosunuzki hayat herşeyi deniyerek düşe kalka öğrenilecek değin uzn değil onun için

ilk adım

Asla ve katiyen bir kızla çıkmaya başladığınız vakit eski sevgililerinizden laf etmeyin değil biz onla şöle yapıyoduk değil biz böleydik sadece ismini verinÖtesini kurcalamaya çalışırsa onu tatlı ve sert şekilde lütfen bana bu tarz sorular sorma gibi cümleler kurun

İkinci adım

Gizemli olun aniden dalın gökyüzüne bakın eğer noldu niye daldın derse hiç dalmş m öle ve o tarz cmeler kullanınara sıra onu meraka düşürün mesela sana bişi sölücem lakin akşam sölücem diyin akşama dek ne söyleyeceğinizi merak etsin ve akşam olunca unuttum ne söylüyeceğimi demekki değersiz birşeymiş diyinyane kendinizi yapboz gibi gösterin sizi çözmeye çalışsın

Üçüncü Adım

Kendinizi ağırdan satın kesinlikle kendinizi ezdirmeyin ilk özür dileyen taraf siz olmayınKendinizi ara sıra bir adım geriye çekin 1 2 gün ondan soğmuş gibi davranın o kadar fasla ilgilenmeyin mesaj atmayın buluşalım demeyin onu sevdiğinizi belirlenmiş ettirmeyin yani ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını o olmasada diğer birilerini bulurum elbet imajını verin

Dördüncü Adım

Romantik olun ama defalarca yok Seni seviyorum , sana aşığım cümlelerini az kullanın yalnızca kayda değer anlarda örneğin 1 2 gün seni seviyorum demeyin 3 gün hiç unmadığı anda başından aşşağa gül yapraklarını dökün öle seni seviyorum deyin daha etkiliyici olur kızın yüzünde veya fiziğinde beğenmediği yer varsa siz ona en çok o tarafını beğeniyorum diyin

Ve Beşinci Adım

Etkiliyici olun konuşurken tekrar tekrar gözlerinin içine bakın kendinizden belirlenmiş olunespri yapın ama kendi yaptğınız esprilere gülmeyin bu size salak imajı verir giyim tarzınız saç şekliniz kokunuza ve konuşma şeklinize tartma verin gerisi size kalmış

Anekdot : Özel Baskı değildir iyice başkalarından topladığım ve deneyim edinerek kazandığım deneyimlerdir umarım yeni kazanova olmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur sırası gelmişken türkçem iyi değildir imla kurallarına pek uyamadım ksura bakmayın

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt