Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bi takviye edin lütfen

bi takviye edin lütfen
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öncelikle selamlama arkadaşlar ben bi kızdan hoslanıyorum ve bunu kız bilmiyo ve size basımdan geçen bi olayı anlatım biz bununla ilk okulun bahcesinde geziyoduk sonra bu işte msn adresimi istedi bende verdim sonra arkadaşlarımdan telefon numaramı istemiş duvar kenarında otururken aralıksız olarak bana vuruyodu neden vuruon diye sordugumda ise sanane diyo aralıksız vuruyodu sonunda bende bunun saçını çektim bu kızdı sen benimle konusma dedi niçin dedim sacımı cektin dedi ok istiyosan konusmam dedim sonradan ben eve gidiorum dedim defol git dedi işlenmiş dedim yolun yarısında bu beni aradı işte nerdesin falan eve gidiorum dedim henüz defol git dedin dedim sonradan ya tamamlanmış gel otururuz dedi bende etap cektim iste bi düsünmem gerekli falan daha sonra gelmezsen küserim dedi kıramadım gittim bitmiş vurmaya başladı ben ona bisey yaptığımda ise üzülüyo ben anlamadım gitti niçin vuruyo acaba odamı benden hoslanıyo neden vuruyo lütfen yardım edin az önce msnde konustuk kameranı açsana dedi açamadım üzerimde atlet wardı ayıp olur diye yani benim anlamadıgım niçin vuruyo oda benden hoslanıyomu onu sevdigimi kendisine söylemelimiyim lütfen yardım edin

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt