Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi takviye edin arkadaşlar 80 kiloyum 68 kiloya düşmek istiyorum lakin perhiz uygulayamıyorum bazıları günde tek öğün ve sıkı bi şekilde yemek yeğerek zayıfladıklarını söylüyolar bu şekilde verebilirmiyim kilolarımı
minik bi mesele Arkadaşlar yardım ediyorlar derhal buraya yazmanıza suan lüzum değil ssaolunn Yarın bizim evdeki kişilerden birinin doğum günü fakat oda yarın şehşr dışına gidecek ona hediye almam gerekirdi önceden fakat unuttum derhal internet sitelerinden hemencecik sipariş atamak...
bana yardım edin ne olurailesi beni istemiyo mrh Arkadaşlar ben nerden başlıycağımı bilemiyorum pek güç durumdayım ancak ne olur bana yardım edinarkadaşlar ben özel bi hastanenin muhasebe bölümünde çalışıyorumhastAnenin sahibinin oğlunu seviyorum iki yıldır beraberizo benim birincil...
ne yemek yemek yapsam konusunda hergün kafa patlatıyorum takviye edin neyemekyapsamkonusundahergunkafapatlatiyorumyardimedin5c51c07899c76gifalt :d015: D015 :d015:arkadaşlar merhaba ben ne yemek yemek yapsam konusunda yardım istiyorum
sınıfımda bi kıza açtırmak istiyorum ama bi türlü yiğitlik gelmiyor arkadaşlar takriben 2 aydan beri kızla görüşüyorum (msn,okul vb) kız her türlü hoşlandığını emin ediyodu lakin ben kendimi hazır görmüyordum şimdi fikrimi değişirdim fakat bu sefeer son 1 haftadır kız soğuk davranıyor kızı...
arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.