iltasyazilim
FD Üye
lisenin birincil günp bir kız sınıftan kulakların çok güzelmiş dedi ve bi anda gitt Kızı tanımıyorum lse birz sonuçta nese ertesi gün kız bana kesintisiz bakmış yanımdaki dost söledi ben ciddiye almamıştım bana baktığın demesini sonradan ayrım etim bi baktım gözlerme bi anda önüne döndü Mektep bahçesinde sra oluyoruz kız en önde bende geldim en sona sıraya durdum öne doru bakınıyom bi baktım kızla gözgöze filn geldik döndüm arkamı baştan önümü döndüğümde bide bakıyım kız önüme geçmiş şok oldum Başka bir gün kantine indim kız arka çaprazımdaydı tost filan söledim Bi anda sol tarafıma bi döndüm kız meğer full beni izlemiş (nasıl utand ı benim bana kalırsa tab i) o anda hızlıca uzaklştı Diğer bir misal belirlemek gerekirse bahçeye çıktığımı gördü arkamdan geldi heralde bende biyerde saklanmış izliyorum Bahçeyi ayrıntılarıyla gözleriyle her yeri aradı Soruyorum size bu kızn amcı ne ? Şunu belirtiyim daha önce ne bşr sevgilim oldu nede çıktığım biri bi mesaj filanm ı veriyo! Bide utangaç biryim :s