Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biberiyeli, Sarımsaklı Fırın Patates

Biberiyeli, Sarımsaklı Fırın Patates
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER

4 adet orta boy patates 4 diş sarımsak 2 dal taze biberiye 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği içi 1 tatlı kaşığı kişniş tohumu 12 çay kaşığı tuz 12 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber

NASIL YAPILIR?

Patateslerin üzerini bir fırça yardımıyla fırçaladıktan sonra kabuklarını soymadan elma dilimi şeklinde kesin Taze biberiyeleri küçük parçalar halinde ayıklayın Lezzet vermesi için kullanacağımız sarımsakların kabuklarını soymayın Derin bir kaba aldığınız elma dilim patatesleri; zeytinyağı, kabak çekirdeği içi, bütün sarımsaklar, biberiye, kişniş tohumu, tuz ve tatlı toz kırmızı biberle harmanlayın Taze otlar ve baharatlarla harmanladığınız patates dilimlerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine üst üste gelmeyecek şekilde dizin Önceden ısıtılmış 190 derece fırında patatesler renk alıp, kızarana kadar yaklaşık 3540 dakika fırınlayın Fırından çıkan sıcak patatesleri, ızgara çeşitlerinin yanında sevdiklerinizle paylaşın


 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt