iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 paket yaş maya
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Harcı İçin:
Biber salçası
İstendiği kadar sıvı yağ
Susam
Hazırlanışı
4 adet kuru soğan (çiğ olarak kesinlikle pişirme işlemi uygulamıyoruz)
Mayayı 1 çay bardağı şekerli su ile iyice eritiyoruz Unumuzun içine mayayı, tuzu, sütü, yağı koyup yoğuruyoruz ve 30 dakika dinlendiriyoruz Tepsiyi yağlıyoruz Hamurdan parçalar koparıp avucumuzun içine yuvarlıyoruz Tepsimize yerleştiriyoruz Tepsi dolunca harcımızı kaşıkla sürüyoruz Önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz Afiyet olsun
1 paket yaş maya
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Harcı İçin:
Biber salçası
İstendiği kadar sıvı yağ
Susam
Hazırlanışı
4 adet kuru soğan (çiğ olarak kesinlikle pişirme işlemi uygulamıyoruz)
Mayayı 1 çay bardağı şekerli su ile iyice eritiyoruz Unumuzun içine mayayı, tuzu, sütü, yağı koyup yoğuruyoruz ve 30 dakika dinlendiriyoruz Tepsiyi yağlıyoruz Hamurdan parçalar koparıp avucumuzun içine yuvarlıyoruz Tepsimize yerleştiriyoruz Tepsi dolunca harcımızı kaşıkla sürüyoruz Önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz Afiyet olsun