Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Biberli Kuzu Budu Sarması (4 Kişilik) PDT®

Biberli Kuzu Budu Sarması (4 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
1 adet kuzu budu
1 tatlı kasığı biberiye
1 adet soğan
1 kahve fincanı mısırözü yağı
1 çay bardağı iri çekilmiş ceviziçi
3 adet haşlanmış havuç
Tuz, karabiber
Bağlamak için: Pamuk ipliği
Sosu için:
1 kahve fincanı mısırözü yağı
3 diş sarmısak
1 çorba kasığı salça
1 kahve fincanı sirke
1 çay bardağı su
Yeteri kadar tuz, karabiber


Yemeğin Tarifi
Kuzu budunu kemiğinden sıyırıp, bütün olarak açın Soğanı rendeleyin Tuz, karabiber, 1 tatlı kasığı biberiye ve 1 kahve fincanı mısırözü yağı karıştırıp, etin üzerine sürün Etin üzerine bıçakla çentikler atın Etin bir kenarına ceviz içini, dilimlemiş havucu koyun Rulo seklinde sarın İple her yerinden sıkıca bağlayın
Hafif yağlı tencerede 45 dakika ön pişirme yapın Sürekli çevirerek ruloyu hafif kızartın Bu arada pişirme sosu için, tavaya mısırözü yağını alın Salça, dövülmüş sarmısak, 1 kahve fincanı sirke, su, tuz ve karabiber ilave edip bir tasım kaynatın
Kuzu rulosunu yağlanmış bir fırın kabına alın Hazırladığınız sosu üzerine gezdirin Kızgın fırında yaklaşık 90 dakika tutun Et pişerken kurumaması için sosundan kaşıkla alıp üzerine gezdirin Dilimleyerek servis yapın
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt