Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bıçakla Müdürün Odasına Daldı: 'Banka Soymadım, Bıçağı Fatma Teyzem Verdi'

Bıçakla Müdürün Odasına Daldı: 'Banka Soymadım, Bıçağı Fatma Teyzem Verdi'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-d3d4e1cfc73c54c8dfcca7550d43b24769e56cd0.jpg

Antalya'da, girdiği banka şubesinde ismine havale geleceğini söyleyen S.G. (23), olumsuz cevap alınca bıçakla müdürün odasına girdi. Sessiz alarmın devreye girmesiyle gelen polis tarafından gözaltına alınan S.G 'ben banka soymadım, bıçağı da Fatma teyzem verdi' dedi

Olay, saat 16.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki banka şubesinde meydana geldi. Girdiği şubede ismine havale geleceğini söyleyen S.G., teze nazaran, gişe görevlisinden aldığı olumsuz karşılığa sonlandı. Cebindeki ekmek bıçağını çıkarıp, asma kattaki banka müdürünün odasına çıkan S.G., uzun mühlet bağırdı. Odada oturan S.G., beklemeye başladı.

'Ben banka soymadım'

Görevlilerin sessiz alarmı çalıştırmasının akabinde banka şubesine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından etkisiz hale getirilen S.G., gözaltına alındı. S.G., polis aracına bindirilirken, 'Ben bankayı soymaya çalışmadım. Bıçağı ise Fatma teyzem verdi' dedi.

858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt