Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

big kahuna reef ve tumblebugs

big kahuna reef ve tumblebugs
0
149

Similar threads

Blok zinciri sahnesinin farklı bölümlerinden geliştiriciler, Reef Finance (REEF) hibe programına katılmaya davet edildi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Reef Finance ekibi, Substrate çerçevesinde DeFi odaklı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Alameda Research’ün Reef Finance hakkındaki tezleri bugün kripto para topluluğunu karıştırmıştı. Bunun akabinde olaylar epey farklı bir hale geldi. Alamade araştırma takımının bir kesimi olan trader Sam Trabucco, şirketin Reef Finance ile hiçbir teması bulunmadığını Twitter’dan açıkladı. İşin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Yüksek profilli kripto stratejisti ve analisti Michaël van de Poppe, yükselişli piyasa yapılarını sürdürmeleri için Cardano ve yedi altcoin için izlenecek kilit seviyeleri ana hatlarıyla açıklıyor. Michaël van de Poppe: Cardano (ADA) için bu seviyeleri izleyin! Yeni bir tweet fırtınasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
arkadaşlar ben dark orbit hilesini buldum bende denedim 50 kontorden fazla kontorun varsa 8 kontorun gidiyor 300000 uri goliath ve 8 iris(diroit)gelio ama herkese soleme oyunda herkes guclu olursa biz napacaz ben 2 kere yolladım 16 kontorum gitti 600000 uri goliath ve 8 iris(diroit) geldi sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt