Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Bige Önal, babasının vefatından sonra birinci defa bir programa katıldı. Babasının ani vefatıyla sarsılan fakat yakınları sayesinde kısa müddette toparlanan Önal, İbrahim Selim'in programında şaşırtan bir açıklama yaptı.
Hoşluğu ve oyunculuğuyla isminden kelam ettiren Bige Önal, babasının vefatı sonrası İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Önal, son yıllarda ünlüler ortasında artan estetik operasyonlar hakkında sorulan soruları yanıtladı.
Selim'in "estetiğiniz var mı?" sorusuna "Estetiğim yok. Allah korusun çok görsel bir badire olursa bir kaza falan vs. o vakit yaptırırım ancak onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten dolayı berbat hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum" cevabını verdi. Lise yıllarından beri hayalinin oyunculuk olduğunu söyleyen Önal, kendini geliştirmeyi sevdiğini belirtti.
Selim'in bir öteki sorusu olan "Horluyor musun?" ise Önal gülerek işte bu yanıtı verdi: "Horlamıyormuşum, bunu bilhassa insanlara sordum. Zira ben horlama sesine direkt uyanıyorum. Benim için değerli bir husus bu. Uykum bu kadar hafif de değildi üstelik."