Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bigo Fasulyelerı Banka Kartınızı Nasıl Bağlarsınız?

Bigo Fasulyelerı Banka Kartınızı Nasıl Bağlarsınız?
0
262

urgot

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
98
Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın

Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun

Adım 3: “Create a new address” dokunun ve bulunduğunuz bölgeyi seçin

Adım 4: Banka kartı veya Payoneer ile para çekme yöntemini seçin

Adım 5: Kişisel bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun ve güvenlik sorularınızın yanı sıra şifreyi de unutmayın

Adım 6: Bilgileri tamamladıktan sonra, lütfen gönderin ve onay için bekleyin

Similar threads

Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun Adım 3: Para miktarını girin Adım 4: Çekmek istediğiniz Payoneer Hesabınıza seçin Adım 5: Çevirimi onaylayın ve tamamlandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
386
Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun Adım 3: Para miktarını girin Adım 4: Çekmek istediğiniz banka hesabını seçin Adım 5: Çevirimi onaylayın ve tamamlandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
En çok kullanılan e-posta hizmeti Gmail kullanışlı olduğu kadar birçok risk de barındırıyor. Bu yüzden hesabınızı güvende tutmak için Gmail şifrenizi düzenli olarak sıfırlamanız genelde iyi bir fikir olabilir. Çoğunlukla karmaşık görülen Gmail şifresi nasıl sıfırlanır? Gmail şifresi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
1997 yılında Netflix, iş modelini başlangıçta DVD satışı ve kiralama hizmeti üzerine kurmuştu. Yıl 2007’ye ulaştığında dijital dünyaya adım attı. O tarihten beri dijital platform olarak serüvenine devam eden şirket milyonlarca dizi, film, belgesel arşivine sahip. Aboneler destekleyen tüm akıllı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt