Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bigo Fasulyeleri Payoneer Hesabına Gönderme Nasıl Yapılır ?

Bigo Fasulyeleri Payoneer Hesabına Gönderme Nasıl Yapılır ?
0
386

urgot

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
98
Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın

Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun

Adım 3: Para miktarını girin

Adım 4: Çekmek istediğiniz Payoneer Hesabınıza seçin

Adım 5: Çevirimi onaylayın ve tamamlandı

Similar threads

Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun Adım 3: Para miktarını girin Adım 4: Çekmek istediğiniz banka hesabını seçin Adım 5: Çevirimi onaylayın ve tamamlandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Adım 1: Alt sağ köşedeki profil simgesine tıklayın Adım 2: “Wallet” -> “Beans” -> “Exchange Rewards” dokunun Adım 3: “Create a new address” dokunun ve bulunduğunuz bölgeyi seçin Adım 4: Banka kartı veya Payoneer ile para çekme yöntemini seçin Adım 5: Kişisel bilgilerinizin doğru olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Adım 1: www.payoneer.com adresine gidin ve kendiniz için bir Payoneer Hesabı oluşturun Adım 2: Bireysel’i seçin ve kişisel bilgilerinizi girin Adım 3: İki kez kontrol ettikten sonra gönderin; hesap yarım saat içinde onaylanacaktır. S: Fasulyelerimi çekmek için Payoneer kullanırsam işlem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
Tik Tok Şifre Değiştirme nasıl yapılıyor? TikTok şifre değiştirme sorunu nasıl çözülür? TikTok uygulamasında en çok yaşanan ve uygulamanın popülerliğini azaltan tiktok hesap kurtarma, tiktok hesap erişimi ve tiktok hesap silme sorunları konusunda uygulamadan yeni bir güncelleme yapılacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Yazı yazmak zordur, yazdıklarınızı yayınlatmak ise daha da zordur. Bu zorluğun üstesinden gelmek için 2007 yılında kurulan Wattpad kendini bir okur - muharrir topluluğu olarak tanımlıyor. Wattpad internet sitesi üzerinden dileyen herkes makalelerini, şiirlerini, öykülerini ve romanlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,991Kullanıcılar
bazousSon üye
Üst Alt