Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bihter gibi göz makyajı nasıl yapılır?

Bihter gibi göz makyajı nasıl yapılır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nasıl Bihter gibi göz makyajı yapılır?

Aşkı Memnu'daki Bihter gibi buğulu gözlere sahip olabilirsiniz Bihter gibi buğulu göz makyajı nasıl yapılır hemencecik öğrenmeye ne dersiniz

Buharlı göz makyajı yapmak için öncelikle; göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz

Fırça veya sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi taban farınızı sürün

Buharlı göz makyajı gerçekleştirmek için öncelikle; göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz

Fırça ya da sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi taban farınızı sürünİnce uçlu sünger aplikatör ile seçtiğiniz farklı renkteki farı göz çerçevenize uygulayınGözünüzü hafifçe kapayıp benzer farı buraya da resimdeki gibi uygulayınGözünüzün dış köşesine yatay bir V uygulayınVe artık sıra son dokunuşta ! Orta büyüklükteki yumuşak bir fırça yardımıyla tavan farınızı uygulayın Yani kaşınızın hemen altına Genelde renk olarak beyaz seçilir Fakat ağırlıklı olarak kullandığınız far renginin çok açık bir tonunu da kullanabilirsiniz Yatay bir fırça ile göz çerçevenizdeki far ile kalemi karıştırın Rimelinizi uygulayın *

Similar threads

Bihter 'in Göz Makyaj Nasıl Yapılır ? Bu konu; bihterin göz makyajı nasıl yapılır hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir dönem ekranlarda kasırga gibi esen Aşkı Memnu hafızalarda derin bir iz bırakarak final yapmıştı Uzun bir vakit etkisinden kurtulamadığımız dizide Bihter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Buharlı Göz Makyajı, Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım, Buharlı Gözler, Buharlı Makyaj Nasıl Yapılır Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır Buharlı göz makyajı yerine getirmek için ilk kez; göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz Fırça veya sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Buharlı Göz Makyajı Buğulu Göz Makyajı Nasıl yapılır Resimli Anlatım Son yıllarda ön planda olan buğulu göz makyajı 2010 sezonunda da kullanılmaya devam edecekLondra ’da gerçekleşmekte olan Moda Haftası ’nda mankenlerin makyajlarında siyah göz kalemi ve eyelinerlarla buharlı göz makyajı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Buharlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? buharlı göz makyajı buharlı göz makyajı nasıl yapılır rihanna nasıl yapılır video gölgeli video Bayanların çoğunlukla uyguladığı makyaj ; Buharlı göz makyajıBuharlı göz makyajına en sık rastladığımız ünlülerden bir tanesine rihannaBuharlı göz makyajını en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Buharlı Göz Makyajı Resimli Anlatım buğulu göz makyajı siyah buharlı göz makyajı video siyah video rengi makyaj trendlerine bir yenisi daha eklendibugulugozmakyajiresimlianlatim5c4ecedbb827falteksi ve buğulu gözlerSon yıllarda ön planda olan buğulu göz makyajı bu sezonda da kullanılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,313Kullanıcılar
shadownSon üye
Üst Alt