Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bıktım Hayattan Neden Bu Yasam BoyLe

Bıktım Hayattan Neden Bu Yasam BoyLe

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ArkadasLar Ben Asık Olmadan Kımseye Cıkma Teklif etmedım sınıfta bır kız vardı cesaretımı topladım msn dısarı caqırdım senı sevıyorum dedım benımle cıkarmısn dedım oda baskasını sevıyorum dedı o zaman oldumu sandım başlıca olum yarınmıs okula gıttımde arastırdım kımdır sevdı cocuk fln baktım kardesım dedım adamı sevıomus bu yaşam boyle ***** olmek ıstıyorum

Similar threads

eet arkadaslar doğrusu benım durumum coq eskı gecen senede yazmıstım bana kardesım dıyen kıza asık oldmustum ve bunu 1 yıl her tarafında solemedım yaz gecen donem yaz tatılıne gırmeden once kıza msj attım bana kardesım dıyen bırıne asık oldugum ıcın coq ozurdılerım dedım bundan daha sonra bır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
eklemem gerekiyo : ben istanbulda okuyorum arkadaşlar kızları ızmırde bırakıyorum tatillerde burdayım başlıyorum arkadaşlarım ardına kadar okuyun pişman olmazsınız benim bı kız arkadaşım vardı hoş değildi koskaca ılcede begenen sayılı ınsanlardandım kız namusluydu25 temmuzda cıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Bit içimde! Bu hikaye fazla uzun nasıl başlasam bilmiyorum başladım dıyelimm nasıl bittirmeyelim daha ben hikayenın sonu bilmıyorumm belkide hiç bir süre bu hıkayenın sonu olmuyucak hiçbir vakit bitmiyicek nasıl anlatmalıyım içimdekini size anlattıkca bittermi bittirmiyim ya daha çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt