Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilal Goregen Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince

0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yetenek sizsiniz Bilal Goregen Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince

Bilal Goregen Gorme engelli bir Turk vatandaşıAncak Bilal Goregen'in bir kac ozelliği varVurmalı calgılarla ve ağzıyla kendine ozgu bir muzik ikonu yaratmışUlke tv ve kanal 7 de de şarkı soyleyen Bilal Goregen şu an internette en cok izlenen videolarda başı cekmektedir Ozellikle Yeşil başlı govel ordek ve Sevdiğim kız bana Abi deyince isimli soylediği şarkı

Similar threads

bilal goregen yeşil başlı govel ordek Son zamanlarda internette tıklanma rekoru kıran Gorme engelli Bilal Goregen sevdiğim kız bana abi deyince şarkısından sonra yeşil başlı govel ordek şarkısını da seslendirerek herkesi etkilemeyi başardı
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bilal Göregen Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince Kabiliyet sizsiniz Bilal Göregen Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince Bilal Göregen Görme engelli bir Türk vatandaşıAncak Bilal Göregen'in bir kaç özelliği varVurmalı çalgılarla ve ağzıyla kendine özgü bir müzik ikonu yaratmışÜlke tv ve kanal 7 de de şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
bilal göregen yeşil başlı gövel ördek Son zamanlarda internette tıklanma rekoru kıran Görme engelli Bilal Göregen sevdiğim kız bana abi deyince şarkısından daha sonra yeşil başlı gövel ördek şarkısını da seslendirerek herkesi etkilemeyi başardı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kız Bebek İsimleri Kız bebek isimleri listesiBebeğiniz olacak ve siz hala ona ne isim koyacağınıza karar vermedinizmi? Hic uzulmeyin daha fazla duşunmeyin sizler icin yepyeni kız bebek isimlerini bir araya getirdikAşağıdaki listede Alfabetik sıra ile kız bebek isimleri bulabilirsiniz ADA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Sayfamızda en cok kullanılan kız bebek isimlerini bulabilirsinizAlfabedtik liste halinde sıralanmış kız bebek isimleri listesi sizlerle images2019yenikizbebekisimleri5af762641a3be ACANGUL: Acılan gul ciceği ACELYA: Fundagillerden cok renkli cicekler acan bitki AFET: Ortalığı birbirine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt