Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış doğru mu ?

Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış doğru mu ?
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış içten mu ? Ben süper bir haber duydum bundan böyle bilardo okullarda seçmeli ders olacakmışBen de yeni yeni merak sarmıştım,i sınıftaki erkek arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyordum Doğruysa bu haber süperbilardookullardasecmelidersolacakmisdogrumu5c59791b6849calt :D Big Grin :D  

Similar threads

okullarda kılık kıyafet bundan böyle hür olacakmış doğru mu? Bugün tvde haberlerde okullarda bundan böyle öğrencilerin istediği gibi giyinip okula gideceği hakkında yasa çıktığı söylendi Hatta devlete ait gazetede yayınlanmış Bu içten mu ? Bundan Böyle çocuklar serbest mi giyinecek ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
kasko 100 tl olacakmış doğru mu? Arkadaşlar ben bir şey duydum acaba doğru mu ? 100 TLye kasko yaptırılabilecekmişBunun ne kadarı içten data verirmisiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Saçma Sözler 2019 Saçma sözler kısa 2019 saçma sözler saçma sözler facebook İşte meleklerim karşınızda saçma bir okadar anlamsız, Türk tarih ve Dil Kurumu'na inat bir türkçe ile kaleme dargın Yararsız salak sözlersacmasozler20195c55760aaa7a6pngalt :D:D :D:D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Minik bir itiraf da benden olsun üniversitedeyken sınıfımdan bir kişi benden hoşlandığını her hareketiyle belli ediyordu öyle ki bütün derslik bunun farkına varmıştı ben de farkındaydım lakin bir türlü karşılık veremiyordum, bundan böyle utancımdan mıydı, neydi bilemiyorum tüm derslik bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
göz kalemi ile 25 mucize mucize toka video Bir göz kalemi ile neler yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü?Bende düşünmedimgozkalemiile25mucize5c4eda41203e2alt :D Big Grin :DSadece gözüme kalemimi çekerim bittigozkalemiile25mucize5c4eda41203e2alt :D Big Grin :DAma bu yazıyı okuduktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt