Bıldırcın Kağıtta Malzemeler 1 adet bütün yağlı kağıt ortadan katlanıp kalp şeklinde indirilmiş 1 senet kıyılmış maydanoz 250 gr taze mantar Yarım su bardağı et suyu Tuzlu, karabiber 8 adet bıldırcın 2 çorba kaşığı tereyağı Yapilis Tarifi Mantarı birkaç su yıkayın ve bir barbar çıkarın, piyaz doğrayın Bıldırcınları sırtlarından yarıp yassıltın, tuzlayın, biberleyin Dibi kalın bir tavaya bir kaşık tereyağını koyup kızdırın, bıldırcınları göğüslerinin üstüne tavaya alt yanlamasına koyun, çabuk ateşte üçer dakika daha aşağı üst kızartıp bir barbar çıkarın Tavaya mantarı koyup iki üç dakika sote yapıp et suyunu ek edin 12 dakika yavaşça kaynatıp ateşten alın Maydanozu ve kalan tereyağını karıştırarak ilave edin Kağıdı açıp yağlayın, kağıdın yürek biçimi bir yarısının orta kısmına bıldırcınları koyup üstüne mantarlı harcı dökün Kağıdın diğer yarısını üzerine kapatıp hava almaması için kenarlarını dikkatlice kıvıra kıvıra kapatın Büyükçe bir fırın tabağının altını yağlayın bıldırcınlı kağıdı yırtmadan servis tabağına koyun ve seri ateşte fırında kağıt tamamen kabarıp hafif renk alıncaya dek birkaç dakika pişirip servis edin