iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber
5 Kişilik
Yapılışı:
Bıldırcınların tüylerini temizleyin Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber
5 Kişilik
Yapılışı:
Bıldırcınların tüylerini temizleyin Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın