Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

^bilgasayar belli aralıklarla kapanıyor^yardım

^bilgasayar belli aralıklarla kapanıyor^yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bilgisayar kendini belli bir zaman geçtikten sonra siyah bir ekran çıkıyor 23 kez ekran kararıyor ve sonra bilgisayar kapanıyor format attım ama yine aynı hata oluyor bu neden kaynaklanıyor bilen varmı

bazen monitör açılmıyor resetleyince çıkıyor

bir açıklama yaparsanız sevinirim

Similar threads

Arkadaşlar en yukarıda dediğim gibi bilgisayar doku yüklerken (oyunda programda vb) bilgisayar direk kapanıyor ne hata ne mavi ekran direk kapanıyor en son orjinal şarj aleti yerine farklı şarj aleti kullandığımda bilgisayar kısa devre olmuştu garantiye verdik yaptılar fakat bilgisayar geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar hemen bilgisayar özelliklerini yazayım asus p4800sx board 2adet 400'lük 256 ram ati 9250 ekran kartı p4 24 celeron windows xp pro sp1 şimdi soruna geleyim makinaya 2 ram takılıydı 2haftaya kadar hiç sorun yoktu fakat dün birden makinayı açınca windows açılıyor yazısı çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar dün şu şekilde bir pc topladım asus m2npvmx anakart (940p nvida 6150 vga gblan vs) amd athlon 3000 işlemci (940p) hilevel 512 mb 667 mhz ddr2 ram samsung 160 gb sata2 harddisk vs vs pc yi kendim topladım ve format atmaya başladığımda anakart harddiski ve dvd yi görmesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt