Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

[BİLGİLENDiRME] İtem Seal/Unseal Sifresi alma Sorunu Fixed...

[BİLGİLENDiRME] İtem Seal/Unseal Sifresi alma Sorunu Fixed...
0
171

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhaba, Chill Academy sunucu tanıtım konusuna hoş geldiniz. KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDECEKTİR. ❖ ACADEMY AÇILIŞ TARİHİ ❖ Chill Academy : 1 Eylül Cuma 22:00 GMT+3 Sunucuların Birleşim Tarihi: 15 Eylül ❖ ACADEMY ÖDÜLLER ❖ 31 Ağustos Academy açılışından 1 gün önce 10.000 TL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
524
, Merhaba, Bildiğiniz üzere InternationalKO sunucusunun tüm işletme haklarını 1 sene önce devraldık ve Physical sunucumuzu açarak rekor oyuncu kitlesine ulaştık. Aradan geçen 1 seneden sonra InternationalKO yeni sunucu ' ChiLL ' açılışı için geri sayımı başlatmış bulunmaktayız. Diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
ÖZEL HABER - Şu dönemde yaşanan göç dalgası, 50'lerdeki işçi göçünden çok farklı; artık ağırlıklı olarak eğitim düzeyi yüksek kişiler ülkemizden hızla ayrılıyor. Peki, en parlak beyinlerimiz hangi nedenlerle yurt dışına gidiyor? Orada yaşamanın avantajları, dezavantajları nedir? Irkçılıkla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İşlemci (CPU) Nedir? İşlemci anakartınızın üzerine yerleştirdiğiniz, bilgisayarınız yapı taşlarından birisidir. Bilgisayarınızda yaptığınız bütün işlemler burada işleniyor. Ve bunu anlık olarak yapıyor. Yani aslında çok hızlı bir veri işlemesinden bahsediyoruz. Aslında sadece bilgisayarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt