Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar acemisi...

Bilgisayar acemisi...
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayar acemisi BiLGiSaYaR ACeMiSi 1549149625 1549149625 bilgisayaracemisi5c5625bd94e09bilgisayaracemisi5c5625bd94e09 http:wwwblogcucomkaynakimgblogcontentsmiliegringif WordPerfect'in takviye hattında banda alınmış bir telefon konuşması Bu söylev sonrası helpdesk elemanı isinden kovuluyor Kovulduktan sonra da şirketi kendisini Gerekçesizisten çıkardığı için mahkemeye veriyor İşte Telefon Konuşması : Destek hattı, buyrun, nasıl asistan olabilirim? Bir sorunum var Nasıl bir sorun? Yazı yazıyordum, birdenbire bütün kelimeler gitti? Gitti mi? Değil oldu! Ekranda derhal ne görüyorsunuz? Hiç bir şey Hiç bir şey mi? Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor Hala Wordperfect programında mısınız yoksa programdan çıktınız mı? Bunu nereden bileyim? Ekranda bir Charfi görüyor musunuz? Bir hecemi Anlamsız verin Ekranda yanıp sönen bir çizgi var mi? Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor Monitör üzerinde yanan bir lamba var mi? Monitör ne? Ekranı olan yer, televizyon gibi Çalıştığını gösteren minik bir lamba var mi? Bilmiyorum Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lüzumlu Görebiliyor musunuz? Evet Olağanüstü, o kabloyu peşine düşüp takip edin duvarda elektriğe bağlı mi bana söyleyin Yan Inanılmaz Monitörün arkasına bakınca alt olan tek kablo mu gördünüz, yahut iki tane mi? Görmedim Yeniden bakar mısınız, ikinci bir kablonun da alt olması lazım Evet buldum Tamamlanmış, simdi onu peşine düşüp takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakin Kabloya ulaşamıyorum Ulaşmayın, alt mı diye bakabilir misiniz? Olmuyor Bir şeyden yardım alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız Eğilmek dert yok, karanlık olduğu için bakamıyorum Karanlık? Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor Ofisin ışıklarını yakın Yanmaz Niçin? Elektrikler indirimli Elektrikler mi indirilmiş Tanrım!(kısa bir sükunet) Bilgisayarın kutusu, kitapları herşeyi duruyor mu? Evet dolapta Simdi bilgisayarı sökün , aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin Şart bu değin kötü mu? Korkarım böylece! Peki tamam Onlara ne diyeceğim? Ben bilgisayar kullanamayacak değin aptalımdiyeceksiniz  

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt