Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar aşk mektubu

Bilgisayar aşk mektubu
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayar aşk mektubu Sevgili Ezgi; Seni ram'inin alamayacağı değin fazla seviyorum Zipsiz, zapsız olduğun gibi Seni ilk gördüğüm anda formatlandım Bana böylece bir sistem transfer ettin ancak, hiç bir komut bundan böyle beni senden ayıramaz Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum Senin megahertz'in beni de ateşliyor Bakışların beni taa içten scan ediyor Sana fazla güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum Ben, seninle evleneceğim Ezgi Evleninceye kadar da söz; sana hiçbir şey insert etmeyeceğim Evlenmeden önce DR NORTON'dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasından geçeceğiz Merak etme hiç bilmediğim software'lerle ilişkim olmadı Senin için hardware'i taş gibi diyorlar, fakat biliyorsun oysa benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir Ezgi, seninle biz fazla dvd'ler seyredeceğiz Sana izaç yıldönümünde 24 seri rewritable dvd alacağım Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız sonradan da ver elini internet Sana güzel görünmek için öyle fazla çalışacağım ancak, üç hafta sonradan karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin Akşamları dizlerinin üstünde bir laptop gibi yatacağım Katiyen uyku moduna geçmeyeceğim Ezgi Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara dek chat edeceğiz Ancak ilk yıllarda senden azıcık tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs anlarsın ya açık tedbirli olmanı isteyeceğim Salonumuzun baş köşesine babamın eski 10 megabaytlık bilgisayarını koyacağım, umulan şark köşeleri bana her zaman çok sıcak gelmiştir, yanında da 5,25 lik disketler O biçim nostalji olacak Hatta yeni yıl akşamları tetris falan oynayabiliriz Kendimizi her zaman geliştireceğiz, süre hangi ram'i gerektiriyorsa uyacağız Birbirimizden düşünce download'unu bir kibir meselesi yapmayacağız Aramızda bambaşka gayri olmayacak, cümbür cemaat birbirinin sörfüne saygı duyacak O seni istemeye anasını gönderen herifin sitesini crack ettim Ben geleneklere vefalı kalmak istiyorum seker Ezgicigim TV kartını kız tarafı alırmış Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cdrom'larla bekliyorum Ben de sana amazoncom dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile Nikahımızda da real player çalacak Home page'indekilere de fazla selamlama, her baytını öpüyorum, CPU'm defalarca seninle  

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt