Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar Başlamadan kendini Resetliyor.

Bilgisayar Başlamadan kendini Resetliyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bir türlü işin içinden çıkamadım kafayı yicem
Geçenlerde bilgisayarın içini temizlemek için açtımTekrar taktığımda power tuşuna basıyorum bilgisayar hiç tepki vermiyodu Biraz bilgisayarın fişi takılı olarak beklediktn sonra tekrar power tuşuna bastım bu sefer bilgisayar başlamadan ortalama 5 sn ye aralıklarla kendini restliyo Biraz daha bekledim bilgisayar fişteyken bu sefer 1520 sn ye aralıklarla kendini resetliyo tekrar kapattım 2 saat kadar elektirikte durduktan sonra bilgisayar açıldı
Her elektrik gidişinde veya fişten bilgisayarı çektiğimde bilgisayarı açmak için 2 saat kdar bilgisayarın elektirikte takılı beklmesi gerekiyodu
2 gün önce elektirikler tekrar gitti bu sefer ne kadar elektirikte beklemsemde pc açılmıyo 510 sn aralıklarla resetliyo
Yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
BIOS Standart CMOS Date: Burada güncel tarihi ve gerçek zaman saatleri ayarlanmalıdır Time: Burada gerçek zaman saati için doğru saat zamanını ayarlayınYanlış ayarlanmış bir gerçek zaman saati problemlere yol açabilir, örneğin bir Online bankacılık yazılımı tarafından doğruluk kriteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt