Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar Dersleri Kaldırıldı mı?

Bilgisayar Dersleri Kaldırıldı mı?
0
74

Similar threads

Kuran dersi haricen başörtüsü takılacak mı acaba Okullarda kılık giysi yönetmeliği değişti biliyorsunuz ama merak ettiğim Kuran dersleri dıştan başörtüsü taklılacak mı ya da takılabilir mi ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Milli Güvenlik dersi niçin kaldırıldı Milli Güvenlik dersi niçin kaldırıldı sabahleyin haberlerde duydum Milli Emniyet dersi kaldırılmış lakin niçin kaldırıldı acaba tanımlama yaptılar mı  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Öğretmenevi üye aidatı kaldırıldı Öğretmenevi aza aidatı kaldırıldı mı? Merhaba arkadaşlar Öğretmenevi üye aidatı kaldırıldı diyorlar dürüst mu bu Öğretmenevi üye aidatı hakkında bilgisi olanlardan buraya yazmasını rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
ali ayşeyi seviyo yayınlanacak mı acaba ? Arkadaşlar Hakan Yılmazı çok beğeniyorum ve son dizisinin Ali Ayşeyi Seviyo olduğunu biliyorum ama dizi yayından kaldırıldı diye duydum, şu anda de yayınlanacak diyorlar Hangisi doğu yayınlanacak mı kalktı mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ambulans ve acil bakım teknikeri dersleri Merhaba arkadaşlar Ambulans ve acele bakım teknikeri dersleri nelerdir bu konuda bana data verirseniz ciddien fazla yardımsever olmuş olursunuz bana Çoktan fazla teşekkür ederim bilgiler için  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt