Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayar durduk yere donuyor...

Bilgisayar durduk yere donuyor...
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bilgisayarım bugün akşam 9dan bu saate kadar 4 5 defa kendiliğinden dondu durdu Resetlemeden çalışmıyo tekrar Daha önce de oluyodu format attık ama yine aynı oluyo Bunun sebebi ne olabilirki? Bu arada fanlda veya güç kayagında sorunum yok çünkü onları yeni değiştirip

Bunun dışında da format atmadan önce kapanıyo ama açılmıyodu bilgisayarım format atmak için kapattım bu defa da açılmıyo bilgisayar delirdim kaldım gittim harddisk,cd kabloları aldım yeni onlarla deneim yine açılmıyo bilgisayarcd çıkarttım normaldede açılmıyor başka bilgisayara götürdüm harddiski orda format attım çalışıyo tıkır tıkır sonra getirdim kendi kasama taktım açılıyo hala iyice kafayı yedimsonra sıkıntıdan temizlik yapayım dedim bütün parçaları çıkarıp temizledim taktım yerine çalışıyo dedim heralde tozdan falan etkilendi ama daha iki gün önce temizlemem ragmen bugun yine yaptı aynı sorunu

bu iki sorunun nedeni ne olabilir? Anakart veya ekrankartı veya rem yani donanım mıdır? Yoksa yazılımlarda etkiler mi bu durumu?

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt