Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayar Ekranında Sorun Var Yazılar Titriyor.

Bilgisayar Ekranında Sorun Var Yazılar Titriyor.
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Bilgisayar Ekranında Sorun Var Yazılar Titriyor Sanırım Bazen Okuyamıyorm Bile Bazı Online Oyunlar Var ( CounterStrike Online ) gibi Oyundayken Ekran Kasıyor Ve Rengarenk oluyor Bİlgisayar ekranını 3 ' e böldugumuzu düşünelim birtek üst taraf normal kalıyor alt taraf rengarenk oluyor :S

İşlemci :Intel(R) Core(TM) i32100 CPU @ 3,10 Ghz 3,10 Ghz
Yüklü Bellek RAM :4,00 GB ( Kullanılabilir Miktar 2,99 GB )
Sistem Türü : 32 Bit İletişim Sistemi

Similar threads

Arkadaslar laptopumun özelliklerini hemen sayayım Dell N5010 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 227 GHz 226 GHz Yüklü bellek(RAM): 300 GB Sistem türü: 64 bit İşletim Sistemi Ekran Kartı:ATI Mobility Radeon HD 5470 Ayrılmış Video Belleği: 512 MB Toplam Kullanılabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sistem: Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Servise Pack 3 Bilgisayar: Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 220 GHz 220 GHz 099 GB RAM Sa arkadaslar bu ozellıktekı bı pc ye ekran kartı yada ram degısımı yapmayı dusunuyorum hangı markalar ve kac gb ram yada ekran kartı ıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca: Bilgisayar: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 166Ghz 981 Mhz , 1 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Merhaba dostlar , ben online oyunları takip eden birisiyim leptapımıda alırken çok ayrıntıyla araştırmadan aldım özelliklerine baktım 2 gb ekran 6 gb ram vardı işimi görür heralde diyerek direk aldım Sorun şurdaki oynadığım online oyunlarda çok kasma oluyor bide üstüne fraps (oyunu videoya çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Merhaba dostlar , ben online oyunları takip eden birisiyim leptapımıda alırken çok ayrıntıyla araştırmadan aldım özelliklerine baktım 2 gb ekran 6 gb ram vardı işimi görür heralde diyerek direk aldım Sorun şurdaki oynadığım online oyunlarda çok kasma oluyor bide üstüne fraps (oyunu videoya çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt