Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar Formattan Sonra orjinal olmayan Cdleri okumuyor...

Bilgisayar Formattan Sonra orjinal olmayan Cdleri okumuyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar nereye açacagımı bilemedm buraya açtım bu konu açıldıysa özür dilerim ama hiç bir yerde bulamadm

bilgisayarıma oyun yüklemek istiyordum ama çok yavaştı format atmak istedm taktım cd yi okudu sonra format atma işlemi başladı ama bir yerde verileri bilgisayara kopyaladıgı zaman hata verdi okunmuyor diye bnde cd den dolayıdır dedim çıkardım sildim yeniden denedim okudu sonra attı formatı ekran kartını felan yükledim ama oyuna geldi sıra okumadı halbu ki ben başka bir pc de denedim olmuştu sonra format cd si fln taktım çalıştırdı lütfen yardım orjinalden haric cd okumadı

Similar threads

arkadaşlar nereye açacagımı bilemedm buraya açtım bu konu açıldıysa özür dilerim ama hiç bir yerde bulamadm bilgisayarıma oyun yüklemek istiyordum ama çok yavaştı format atmak istedm taktım cd yi okudu sonra format atma işlemi başladı ama bir yerde verileri bilgisayara kopyaladıgı zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
arkadaşlar nereye açacagımı bilemedm buraya açtım bu konu açıldıysa özür dilerim ama hiç bir yerde bulamadm bilgisayarıma oyun yüklemek istiyordum ama çok yavaştı format atmak istedm taktım cd yi okudu sonra format atma işlemi başladı ama bir yerde verileri bilgisayara kopyaladıgı zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt