Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayar kameram net göstermiyor

bilgisayar kameram net göstermiyor
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

kamerayı açtığımda bulanık gösteriyor nasıl netleştirebilirim
bilen varsa şimdiden teşekkürler

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız kamerayı açtığımda bulanık gösteriyor nasıl netleştirebilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhaba arkadaşlar oyun oynamalık bi laptop almak istiyorum istediğim oyunu sorunsuz oynamak istiyorum benim beğendiğim birkaç laptop var onlara bi göz atarmısınız aralarından hangisi en iyisidir benim için fiyat bütçemde 12001500tl arası veya sizin önerebileceğiniz bi laptop varsa linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
iyi günler arkadaşlar bilgisayarıma 1 TB hdd almak istiyorum şu iki üründen birini alacağım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ancak bilgisayarımın işlemcisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,280Kullanıcılar
xirtermSon üye
Üst Alt