iltasyazilim
FD Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar ,
Ben 2 ay evvel kendime kasa topladım , kasa markası aero cool , ekran kartı , ram vs hepsini kendim aldım Maliyeti 3000 TL yi buldu
Benim öğrenmek istediğim bir konu var Benim topladığım bu bilgisayar kasası çok fazla elektrik harca mı bu konuda endişelerim var Bir kaç kişi o kasa elektriğin bilmem nesine koyar şeklinde yorumda bulundu Bu yüzden bir de size danışmak istedim
Bilgiler :
Güç Kaynağı ( Power ) : 600 watt
2 Tane 20 cm Ledli Fan Kasanın Kendi Fanı İşlemci Fanı Ekran kartı 2x Fan çalışmaktadır
8 GB 2133 mhz dual kit ram 2x4
2 GB 256 Bit Nvidia GTX 760 ekran kartı
Bunun haricinde başka birşey belirtmem gerekirse siz söyleyin ben size söylerim
Lütfen bu işten anlayan biri cevaplasın
Teşekkürler
Ben 2 ay evvel kendime kasa topladım , kasa markası aero cool , ekran kartı , ram vs hepsini kendim aldım Maliyeti 3000 TL yi buldu
Benim öğrenmek istediğim bir konu var Benim topladığım bu bilgisayar kasası çok fazla elektrik harca mı bu konuda endişelerim var Bir kaç kişi o kasa elektriğin bilmem nesine koyar şeklinde yorumda bulundu Bu yüzden bir de size danışmak istedim
Bilgiler :
Güç Kaynağı ( Power ) : 600 watt
2 Tane 20 cm Ledli Fan Kasanın Kendi Fanı İşlemci Fanı Ekran kartı 2x Fan çalışmaktadır
8 GB 2133 mhz dual kit ram 2x4
2 GB 256 Bit Nvidia GTX 760 ekran kartı
Bunun haricinde başka birşey belirtmem gerekirse siz söyleyin ben size söylerim
Lütfen bu işten anlayan biri cevaplasın
Teşekkürler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.