Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayar oyunlarda kapanıyor

bilgisayar oyunlarda kapanıyor
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar benim bilgisayarların özellikleri intel i5 24 ghz CPU nvıdıa gt 520m ekran kartı 3 gb ram eskiden bilgisayar mafia 2 farcry 3 gibi oyunları açıyordu sonra bir mause aldım üzerinde dpı diye bir tuş vardı bastım sonra call of duty1de bile kapanmaya başladı lütfen yardım edin

Similar threads

Herkese selamlar yeni bilgisayara sahip oldum özellikleri: Intel Core 2 Duo CPU 253 GHz 4 gb ram 64 bit Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family 1695 mb istediğim oyunlar: the witcher 2 middle earht shadow of mordor ac 3 watch dogs batman arkham knight battlefield 3 total war...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar mafia 2 de kasma sorunu yaşıyorum İnternetten biraz araştırdım Bazı dosyaları silmem gerekiyormuş galiba Onları sildim ancak kasma sorunu hala devam ediyordu Sistem gereksinimleri; 2 GB RAM İntel(R) Pentium(R) D CPU 266 GHz ATI Radeon HD 6350 1 GB 32 bit Bu kasma sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
arkadaşlar crysis 2 yı açıyorum oynamaya başlıyorum yaklaşık 15 dk sonra pc kapanıyor res atmak felan değil hiç hata vermeden kapanıyor Açma düğmesine basınca ise ilk 2 dk felan açılmıyor sonradan açılıyor pc pc min özellikleri şu (acer markalı laptop) İşlemci: 227 GHz ( Intel Core i5 CPU M...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selamun aleyküm merhabalar 3 yıldır Lol tarzı oyunlar oynuyorum ve bilgisayarımda harddisk harici bir sorun çıkmadı ondada harddisk taktırdım garantide onun dışında şimdi laptobumun alt orta taraflarında biraz fazla ısınma var oyundayken ısınıyor ve hemen kendini kapatıyor ama verdiği hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Evet arkadaşlar ben Smite oynuyorum ve oyun gerçekten çok kasıyor ping sıkıntım yok fakat fps 20 ile 25 arası bu fps'yi arttırmak istiyorum ve bunun için bilgisayarımda değiştirmem gereken şeyler ne acaba; Oyunun sistem gereksinimleri; Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci: Core 2 Duo 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt