Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar özelliklerim iyi fakat bazı oyunlar kasıyor Ekran kartı için yardım lütfen

Bilgisayar özelliklerim iyi fakat bazı oyunlar kasıyor Ekran kartı için yardım lütfen
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam ;

Bilgisayarım Acer Aspire 7750G

Özellikleri ;

intel core i52430m işlemci
24GHz with Turbo Boost up to 30GHz

Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı

6Gb ddr3 ekran kartı

750GB Hdd

Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit kullanıyorum Bu ekran kartının özellikleri arasında ram'den alıp ekran kartını arttırma özelliği varmış bunu nasıl yapabilirim ve Pes 2019 gibi oyunlarda hafifte olsa kasıyor bu özellikten düşük arkadaşımın bilgisayarı 0 kasma ile oynuyor oyunu full grafikte bunun nedeni nedir Laptopu daha yeni aldım yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bilgisayar iyi özellikleride belirticem bende baya kotu bir bilgisayar vardı onda kasmıyordu yeni laptop aldım bunda kasıyor şacma olanda call of duty black ops call of duty modern warfare 3 hiç kasmıyor 500mb oyun kasıyor Bilgisayarın özellikleri ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,526Konular
981,481Mesajlar
31,438Kullanıcılar
anonim.47Son üye
Üst Alt