Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar Sorunu VE oyun önerisi

Bilgisayar Sorunu VE oyun önerisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Sizlere 2 resim ekliyorum laptopun ozellikleri ile ilgili ; Benim sorunum Laptopta oyun oynadıgım zaman belli bir süreden sonra laptop kendiliğinden kapanıyor ve çok ısınıyor ( Dipnot : Ağır Oyunlarda 5 dk iken bu süre Başka oyunlarda kafasına gore 23 saati bulabiliyor ) Sistem özelliklerime bakarak bana oyun önermenizi rica ediyorum Strateji oyunlarının her türünü severim, Birde bu ara Bölüm geçmeli oyun istiyorum basına oturdugum zaman kaldırmayacak o tarz beni saracak bir oyun olursa sevinirm Silahlı tarzda mario tarzında yarıs hepsi olur yani ( Yine bir dipnot SİZLERDE oluyor mu bilmem oyunlarda çok karanlık yada oyunun tamamının karanlık ekran gibi yerlerde geçtiği yerlerde fazla dayanamıyorum BAŞ ağrısı yapıyor 1520 dk içinde bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum ) Bu sorunlar ısıgında yardımcı olabilecek arkadaslarıma çok teşekkür ederim

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt