Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayar toplayacağım neler lazım

bilgisayar toplayacağım neler lazım

Similar threads

Başlıktanda anlaşılacağı üzere bilgisayar topluyorum bilgisayar toplamak hakkında baya bi bilgim var ama kararsız kaldığım şeylerde var toplayacağım parçalar işlemci amd fx x8 8300 anakart msi 970 gaming ekran kartı msi r7 370 2gb ram gskill 8gb(2x4) cl9 1866 mhz hard disk wd 1 tb 7200...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Dostlar kullanmakta olduğum bi sistem var alalı 1 yıl oldu sizce uyum nasıl ve ben bu sisteme 512 ram ve 80 gb hard disk eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce ben engelliyim günde en az 10 saat pc başındayım oyun nette gezi falan derken yani bana performansı ii bir sistem lazım sizce eksiklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Uygun bir fiyata masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum özelliklede ekran kartı nın iyi olması lazım 3d oynuyacaam bana iyi bi ekran kartı önerirmisiniz crysis i üst düzey oynatabilsin
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar merhaba , bana cok sağlam performanslı oyunlarda cok iyi zevk alabilceğim bir bilgisayar topluyorum özellikler şöyle ; Cpu : Amd Phenom II X4 (960) ( 34 ghz ) 8 MB Anakart: Asus M5A78LM LX DDR3 1877 Mhz S+gl+16x+AM3 Ram: Kingston 4 gb 1600 mhz DDR3 HyperX Ram x2 ( 8 gb olucak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt