Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayar Topluyorum Bu Fiyata Nasıl ?

Bilgisayar Topluyorum Bu Fiyata Nasıl ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınızLinkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Arkadaşlar indirimden yararlanıp alıyorumSizce bundan iyisi bu fiyata olur mu?
Sisteme ek ne önerirsiniz ?
Güzel dimi

Similar threads

Ürün Adı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bilgisayar donanımıyla ilgilenen bütün arkadaşların ilgisini çekeceğini zannettiğim bir site buldum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız adlı siteyi çoğunuz bilirsiniz, onun daha da gelişmiş hali Bilgisayarda kullanılan her türlü kart ve aygıtın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Resmi Sürücü Adresleri Aimslab Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Askey Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ATI Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Bilindiği gibi bilgisayarınızı formatladıktan ve üzerine işletim sistemi (mesela xp) yükledikten sonra yapmamız gereken, bilgisayarımızı oluşturan donanımların (bilgisayarın parçalarının) driver’larını (sürücülerini) yüklemektir Driver (sürücü), bilgisayarın donanım bileşenlerinin düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
iyi günler arkadaşlar bilgisayarıma 1 TB hdd almak istiyorum şu iki üründen birini alacağım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ancak bilgisayarımın işlemcisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt