Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayar windows acılışına şifre koyma

Bilgisayar windows acılışına şifre koyma
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bilgisayara şifre nasıl koyulur

Bilgisayarının acılışına şifre koymak icin “Başlat menusunden “Ayarlar ve sonrada “Denetim Masası na tıklayın

Acılan “Denetim Masası penceresinde “Kullanıcı Hesapları na tıklayın

Acılan “Kullanıcı Hesapları penceresinde “Hesap Değiştir linkine tıklayın

Acılan ekranda bilgisayarınız kurulurken tanımlanan kullanıcılar listelenecektir Siz hangisini kullanıyorsunuz uzerine tıklayın (Muhtemelen Guest haricinde hangisi varsa odur) kullanıcı adınız ne ise ona tıklayacaksınızAcılan ekranda “Parola Oluştur linkine tıklayın

Acılan parola oluşturma ekranında “Yeni bir parola yazın kutusuna şifrenizi girin “Onaylamak icin şifrenizi yeniden girin kutusuna aynı şifreyi tekrar girin En alttaki kutucuğa ise eğer şifrenizi unutursanız hatırlamanıza yardımcı olacak bir cumle girebilirsiniz

Butun bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra “Parola Oluştur butonuna tıklayın

bundan sonra bilgisayarınız acılırken oluşturduğunuz şifreyi soracaktır

Similar threads

Vista Oturum Acma Şifresini Unuttum Vista Oturum Acma Şifresi Vista Oturum Acma Şifresini Hatırlamıyorum Denetim Masası Kullanıcı ve Aile Guvenliği Kullanıcı Hesapları na gelin Sol taraftaki panelden, Şifre Sıfırlama Diski Oluştur seceneğine tıklayın Acılan pencerede Şifrenizi nerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Turkce Olan Gmail Şifre Değiştirme 1 Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ ustte bulunan “Ayarlara girin 2 Ayarlar penceresinde bulunan “Hesaplar sekmesine girin 3 “Google Hesap Ayarları karşısında bulunan “Google hesap ayarlarınızı linkine tıklayın 4 Kişisel Ayarlar altında “Şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bilgisayara şifre koymak kişisel bilgiler için güvenlidir. Bilgisayarınızda önemli bilgiler yol ise bilgisayar açılışında şifre ekranı ile karşılaşmak sıkıcı olabilir ve kaldırmak isteyebilirsiniz. Windows, çok fazla uğraşmadan şifreyi kaldırabilirsiniz. Bu makalede ele aldığımız teknikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Türkçe Olan Gmail Şifre Değişim 1 Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonradan sağ tepede yer alan “Ayarlara girin 2 Ayarlar penceresinde yer alan “Hesaplar sekmesine girin 3 “Google Hesap Ayarları karşısında yer alan “Google hesap ayarlarınızı linkine tıklayın 4 Kişisel Ayarlar aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
2019 Dns Değiştirme, vista dns değiştirme resimli anlatım, vista dns değiştirme 2019 Windows Vista İcin DNS Ayarları Başlattan Denetim Masası ’na gelin Ağ Bağlantınızın yanındaki Durumu Goruntule ’ye tıklayın Acılan ekranda Ozellikler ’e tıklayın Eğer UAC denetimi gibi bir soru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt