Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayara Android Kurma nasıl olur haydi gelin öğrenelim

Bilgisayara Android Kurma nasıl olur haydi gelin öğrenelim
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayara Android Kurma nasıl olur haydi gelin öğrenelim Bilgisayara Android İşletim Sistemi Kurma Android İşletim Sistemini Bilgisayara Kurma Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, daha önce :wwwbilgilihocamcomsoruktivasyonunasilyapilirresimlianlatimhtml ile sizlere bilgiler vermiştik Derhal de yine teknik yardım konularımıza bir yenisini daha ekliyor ve bu yazımızda bilgisayara andoid işletim sistemi kurma hakkında gerekli bilgi ve yardımı paylaşıyoruz 1549282514 1549282514 bilgisayaraandroidkurmanasilolurhaydigelinogrenelim5c582cd691f85bilgisayaraandroidkurmanasilolurhaydigelinogrenelim5c582cd691f85bilgisayaraandroidkurmanasilolurhaydigelinogrenelim5c582cd691f85 Bilgisayarınıza android işletim sistemini hazırlamak için aşağıdaki adımları izleyin: Bilgisayarınıza Androidin x86 sürümünü indirin Atfetmek istediğiniz sürümün ISO dosyasını indirdikten sonra UNetbootin programını açıyoruz, Programı açtığımzda karşımıza çıkan pencereden, () yazan butona tıklıyoruz ve indirdiğimiz iso dosyasının yerini gösteriyoruz Diskimage seçeneğini işaretliyoruz ve flaş diskin takılı olduğu alanı seçiyoruz Ayarları yaptıktan sonradan tamamlanmış diyoruz Karşımıza kurulum ekranı geliyor ve flaş diskimize kurulum gerçekleşiyor Flash disk'ten yelken direği kuruluma vermek istiyorsanız, her tarafta başlat diyebilirsiniz Bilgisayarımızı tekrar başlattıktan daha sonra, Hard Disk, CD ROM ya da USB; nerden boot edileceğini ayarlamamız gerekiyor Bu ayarı ise BIOS’a girip, Boot sekmesinden ayarlıyoruz Boot aygıtlarından Removable Devices ya da takılı olan USB cihaz gözüküyorsa o seçilir ve ayarlar kaydedilir Sistem bundan daha sonra çıkarılabilir disk takılı olduğunda, buradan başlatılır Bu Nedenle, Flash diskteki Android işletim sistemi başlatılacaktır Bu adımları tamamladıysanız bilgisayarı tekrar başaltıyoruz ve önümüze mavi bir ekran gelecek En üst “Live CD Run Android x86 without installation seçeneğini seçtiğiniz vakit montaj yapılmadan kutup flaş diskinizden çalıştırırsınız En dipteki “InstallationInstall Androidx86 to harddisk seçeneği seçerseniz, Hard Diskinize Android işletim sistemini kurarsınız Böylece Android İşlrtim sistemi belirlenmiş oluyor  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt