Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayara elektrik geliyor 1,2 sn açılıyor fakat geri kapanıyor

Bilgisayara elektrik geliyor 1,2 sn açılıyor fakat geri kapanıyor
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhabalar,
Casper marka bir laptopum var güç geliyor fakat 1,2 saniye sonra tekrar kapanıyor prize takılı denedim açılmıyor, takılı değilken bataryadayken denedim yine açılmıyor Anakartını söktüm başka bir laptop kasasına taktım çalışıyor Anakartında sorun yok ramlerde sorun yok bilgisayarcıya götürdüm oda halledemedi neyinde sorun olabilir yardımcı olabilir misiniz

Similar threads

Merhabalar, Casper marka bir laptopum var güç geliyor fakat 1,2 saniye sonra tekrar kapanıyor prize takılı denedim açılmıyor, takılı değilken bataryadayken denedim yine açılmıyor Anakartını söktüm başka bir laptop kasasına taktım çalışıyor Anakartında sorun yok ramlerde sorun yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhabalar, Casper marka bir laptopum var güç geliyor fakat 1,2 saniye sonra tekrar kapanıyor prize takılı denedim açılmıyor, takılı değilken bataryadayken denedim yine açılmıyor Anakartını söktüm başka bir laptop kasasına taktım çalışıyor Anakartında sorun yok ramlerde sorun yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
mrb arkadaşlar iyi akşamlar kasanın güc kablosunu prize takıyorum bilgisayar a elektrik gelmesiyle beraber işlemcinin fanı 6 7 sn felan çalışıyor ondan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor bilgisayarın açma kapatma düğmesine tıklıyorum hiç açılmıyor bu sefer kasadan fişi cikariyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt