Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayarcının aşkı

bilgisayarcının aşkı
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bilgisayarcının aşkı Bilgisayarcının Aşkı Sevgili Aslı Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi Seni raminin alamayacağı kadar çok seviyorum Sana aleyhinde bütün protectlerim disable durumda Seni ilk gördüğüm anda formatlandım Bütün cache´lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum Bana böylece bir sistem transfer ettin ancak, hiç bir komut bundan böyle beni senden ayıramaz Senden diğer her şey benim için bad command or file name Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum Senin megahertz´in beni de ateşliyor Bakışların beni taa içten scan ediyor Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de biliyorum Ben, seninle evlenmek istiyorum Aslı Seninle mutlu bir ağ yapılandırması meydana getirmek istiyorum TCPIP netBEUI, IPXSPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman ağ yapılandırmamıza Microsoft ağları için istemci ekleyebiliriz Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımcı var, kendimi senin için upgrade ettirebilirim Evlenmeden önce DR NORTON ´dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virüs taramasından geçeceğiz Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software´lerle ilişkim olmadı Senin için hardware´ı taş gibi diyorlar, oysa biliyorsun oysa benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir Aslı, seninle biz fazla dvd´ler seyredeceğiz Sana izaç sene dönümünde 24 seri rewritable dvd alacağım Pembe slotlu kasamız, içinde nur topu gibi hard disklerimiz olacak Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız sonra da ver elini internet Sana hoş görünmek için böylece fazla çalışacağım ancak, üç hafta sonradan karşına yirmi bir inch plazma ekran gibi çıkacağım Ondan daha sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin Akşamları dizlerinin üstünde bir laptop gibi yatacağım Asla uyku moduna geçmeyeceğim Aslı Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara dek chat yapacağız Ancak ilk yıllarda senden birazcık tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs anlarsın ya acık dikkatli olmanı isteyeceğim Salonumuzun bas kösesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlik 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana her zaman fazla sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler O biçim nostalji olacak Hatta yeni yıl aksamları tetris falan oynayabiliriz Kendimizi her zaman geliştireceğiz, süre hangi ram´i gerektiriyorsa uygulayacağız Birbirimizden zihin download´unu bir kibir meselesi yapmayacağız Aramızda ayrı gayri olmayacak, bu ağın server´i benim demeyeceğiz hiçbir zaman Herkes birbirinin sörfüne hürmet duyacak Hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir yaşam var Seni arzu etmek için Server ını gönderen o herifin sitesini crack ettim Ben geleneklere vefalı kalmak istiyorum şeker Aslıcığım TV kartını kız tarafı alırmış Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cdrom´larla bekliyorum Ben de sana amazoncom dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile Nikahımızda da real player çalacak Home page´indekilere de fazla selamlama, her baytını öpüyorum, CPU´m daima seninle Not: CPU´umdaki bu ateşi hiç bir fan söndüremez Eğer connection isteğime reply etmessen partitionumu silip boot uma virüs bulaştıracağım Şimdi bu maili kapatabiliriz Are you sure (YesNoAll)?