Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarda Hangi Sitelere Girilmiş nasıl öğrenebilirim

Bilgisayarda Hangi Sitelere Girilmiş nasıl öğrenebilirim
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bilgisayarda hangi sitelere girilmiş nasıl öğrenilir

İnternet explorer e sağ tıkla özelliklere gir oradan ayarlar a gir oradan dosya görüntüle ye gir geçmişte (silinmemişse alt) bütün site adresleri oradadır bakarsanız bulabilirsiniz *

Similar threads

Bilgisayar Destekli Öğretim Bilgisayar Destekli Öğretim Yapılan Sınıflarda Öğretmenler Ne Yapmalı? Öğretimde bilgisayar kullanımıyla ilgili en çok sözü edilen terim Bilgisayar Destekli Öğretimdir Bilgisayar destekli öğretim, bilgisayarın bir dersin öğretiminde bir vasıta olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Proxy, Türkçe’de 'Vekil' manasına gelen İngilizce bir sözdür. Vekil, lisanımıza Arapça’dan geçmiş olan ve 'Birinin, işini görmesi için kendi yerine bıraktığı yahut yetki verdiği kimse” manasına gelen bir sözdür. Proxy sözünü anlamak, yaptığı işi anlamak açısından da kıymetlidir. Vekil sunucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ülkemizde Google ’ dan sonra en çok kullanılan arama motoru Yandex’tir. Yandex, arama motoru olarak birçok konuda internet kullanıcılarına yardımcı olur. Yandex üzerinden de aynı Google’da olduğu gibi bilgi sahibi olmak mümkündür. Yapılan her arama, Yandex geçmişine kaydedilecektir. Bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
715
Cevap Vermeyen Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak Evet isimizi yaparken noldu birden dallama program hata verdi açtık görev yöneticisini dedik sonlandır diye bekle babam bekleArtık simdi yapacağımız işlem ile bir miktar bu hızı arttıracağız Bunun için Regedit de HKEYCURRENTUSERControl PanelDesktop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
DNS önbelleği kavramını tanımlamadan önce kısaca DNS nedir sorusuna yanıt vermek gerekiyor. DNS (Domain Name System), domain olarak adlandırılan alan adı isimlerini bağlı oldukları IP adreslerine çeviren sistemdir. Bilgisayarlar ve internet dünyasının dili sayılardan oluşur. Dolayısıyla bir web...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt