Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarda kullandığınız bütün kartların ve video aygıtlarının v.s pinoutları

Bilgisayarda kullandığınız bütün kartların ve video aygıtlarının v.s pinoutları
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bilgisayar donanımıyla ilgilenen bütün arkadaşların ilgisini çekeceğini zannettiğim bir site buldum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız adlı siteyi çoğunuz bilirsiniz, onun daha da gelişmiş hali Bilgisayarda kullanılan her türlü kart ve aygıtın pinoutları yer alıyor
Bilgilerinize

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Bilindiği gibi bilgisayarınızı formatladıktan ve üzerine işletim sistemi (mesela xp) yükledikten sonra yapmamız gereken, bilgisayarımızı oluşturan donanımların (bilgisayarın parçalarının) driver’larını (sürücülerini) yüklemektir Driver (sürücü), bilgisayarın donanım bileşenlerinin düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Slm arakadaslar forumda daha önce acıldımı bilmiyorum ama faydalı olacağını düşünerekten bu konuyu actım Herkesinde bildiği gibi çoğu Asus notebook kullanıcılarının karsılastığı formattan sonra ters kamera sorunu,bu sorunu gidermek için bize lazım olan link bu:Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,442Kullanıcılar
ruzhsjahwhSon üye
Üst Alt