Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayardan PUBG Mobil oynamak!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
PUBG-Mobile-bilgisayarda-nasıl-oynanır.jpg

Günümüzün en ünlü ve sevilen oyunu PUBG, mobil versiyonunu tüm Dünya’ya açmasının ardından milyonlarca oyuncuyu daha bünyesinde toplamayı başarmıştı. Biz de sizler için Bilgisayardan PUBG Mobil oynamak nasıl yapılır, onu anlatıyoruz. Adım adım PUBG mobile pc versiyon nasıl yapılır görelim.
PUBG-Mobile-bilgisayarda-nasıl-oynanır-1.jpg
PUBG Mobil bilgisayardan nasıl oynanır?

Dünyaca ünlü oyun PUBG Mobil oyununu bilgisayar üzerinden oynamak için bir çok seçenek mevcut. Biz sizler için en çok tercih edilen iki seçeneği araştırdık ve listeledik.

1.Nox Player

Bu emülatörü kullanmak istiyorsanız öncelikle, Nox Player‘i sitesinden indirmelisiniz. Siteye gitmek için buraya tıklayınız.

Uygulamayı indirdikten sonra, uygulamanın Google Play Store’una gidip Google hesabınıza girerek Android mağazasından oyunu indirebilirsiniz.
Ekran-Alıntısı-1.jpg
Ekran-Alıntısı-2.jpg
2.Tencent tarafından yapılan emülatör 

PUBG Mobil‘in dağıtıcı firması olan Tencent, oyun ile yüzde yüz uyumlu Android PC emülatörü yaparak oyunculara büyük bir kolaylık sağlamış.
Ekran-Alıntısı.jpg
Bu emülatörde bilgisayar üzerinden oyunu oynamak için, fotoğrafta gördüğünüz gibi uygulamanın sağ üst köşesindeki + tuşuna basarak, buradan indireceğiniz PUBG Mobil APK dosyasını çıkan ekrandan seçerek uygulamada oyunu indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

PUBG Mobil 0.5.0 güncellemesi

PUBG Mobile 0.5.0 güncellemesiyle birlikte, Miramar oyuna eklenirken, yeni araçlar ve silahlar da oyunculara açılıyor. Yeni harita PUBG Mobil’in Arcade modu tarafında şimdilik desteklenmiyor olsa da, önümüzdeki dönemde çıkacak güncellemelerle bu durum değişebilir.

Oyunun çehresini değiştiren ve mobil versiyonu orijinal oyuna yaklaştıran bu güncellemenin ardından, sırada ise etkinlik görevleri var. Bu etkinlik görevleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde oyunda BP kasabileceğiz.

Daha iyi Ping oranı ve Lag giderme için:

Adım 1: İlk önce PUBG Mobile‘ı çalıştırın ve oturum açtığınızdan emin olun.

Adım 2: Giriş ekranında, ara yüzün en üstünde Sunucu kısmına girin. Avrupa veya Asya sunucusunu seçtiğinizden emin olun. Bu sunucular hem yeni eklendiği, hem de konum itibari ile yakın oldukları için size daha iyi bir ping oranı sağlayacaktır.

Not: Sistem dosyalarına müdahale edileceği ve ve 3.Parti bir yazılım kullanılacağı için tüm sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

:: PUBG Mobil’i bilgisayar üzerinden oynayacak mısınız?

858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt