Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayardan ses gelmiyor bir türlü yapamıyorum ne olur yardım edin

bilgisayardan ses gelmiyor bir türlü yapamıyorum ne olur yardım edin

Similar threads

arkadaşlar öncelikle merhaba bilgisayar konusunda teknik anlamda bilgisiz biriyim ne zaman problem yaşasam bu forumda mutlaka yardımcı olan arkadaşlarımız karşıma çıkmıştır bir kez daha teşekkür ediyorum bu vesile ile problemimi kısaca tanımlayacak olursam masa üstü bilgisayarı kullanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
arkadaşlar öncelikle merhaba bilgisayar konusunda teknik anlamda bilgisiz biriyim ne zaman problem yaşasam bu forumda mutlaka yardımcı olan arkadaşlarımız karşıma çıkmıştır bir kez daha teşekkür ediyorum bu vesile ile problemimi kısaca tanımlayacak olursam masa üstü bilgisayarı kullanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İyi geceler arkadaşlar konudanda anlaşıldığı üzere k55vd marka leptop uma format attım bir hafta önce hersey gayet iyi gidiyodu bu gun arkadasın bırı faceden webcam ıstek yolladı açtım onun sesı gelıyo benımkı gıtmıyo dedım ses drıverını kaldırayım guncelını ındırıp kurdum bu sefer tam gıttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Daha bugün aldığım WD 1 TB harddisk bozuldu nasıl oldu bilmiyorum Sabah geldi içine film attım akşam taktım bilgisayara ancak bilgisayarımda görünmüyor Yönetten baktığımda görünüyor ancak şu anda hiçbir şey yapamıyorum Lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Creative sound blaster 51 ses kartına sahibim, bir mikrofon aldım hatta kulaklıkta da var mikrofon Sesimi kayıd ediyorum ama ses kaydını dinleyince hiç ses gelmiyor acaba neden? birşeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa kartın bir ayarını felan mı değiştirmek gerekiyor Yardımlarınızı bekliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt