Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bilgisayarı tv bağlama sorunu(s-video kablosu)

bilgisayarı tv bağlama sorunu(s-video kablosu)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar msi rx 600xt ekran kartım varbilgisayarı tv ye bağlamak istiyorum fakat bana verdikleri svideo kablosu ekran kartına uymuyorkablo 4 pinli fakat benim ekran kartındaki giriş 9 pinli ve bu kabloyu bulamıyorum birtürlüo na benzeyen 7 pinlier vardı fakat o da işimi görmedi
yorumlarınızı bekliyorum sadeceneden bu kabloyu bulmak zor bu kadarve ben nasıl bağlayabilirim bilgisayarı tv ye
teşekkür ederim şimdiden herkese

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Arçelik Marka TV Siemens Marka TV out lu Laptop Televizyonumda S video girişi var bilgisayarımda da Svideo çıkışı birbirine bağlıyorum bir adet de stereo kabloyu bilgisayardan TV ye bağlıyorum Ekran kartının Display ayarlarını yapıyorum Harşey harika Masaüstü renkli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
bilgisayarı tv ye nasıl bağlarız Ilk Olarak Sahip oldugunuz ekran kartinin Tv out cikisi(SVideo) olmali,bu yolla görüntüyü tv ye ya da baska bir cihaza adapte etmek olası Ikinci olarak Televizyonunuzda svideo girisi (svideo,video in veya EXT12, Composite video girisi ya da baska ifadelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
bilgisayarı tv ye nasıl bağlarız Oncelikle Sahip oldugunuz ekran kartinin Tv out cikisi(SVideo) olmali,bu yolla goruntuyu tv ye veya baska bir cihaza aktarmak mumkun Ikinci olarak Televizyonunuzda svideo girisi (svideo,video in veya EXT12, Composite video girisi veya baska ifadelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar ben fx 5200 ekran kartının s video çıkışından bi kabloyla tv nin ekran arkasındaki kartuşa direk bağlantı yaptım fakat görüntü tv nin çok kaliteli olmadığı için kötü çıktı bunu düzeltmek için bi program veya bi parça varmıdır teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Öncelikle merhabalar Masaüstü PC kullanmaktayım Ekran kartım VGA çıkışlı VGAVGA kablo aldım ve direk kasadan TV ye bağladım ama görüntü gelmedi Windows 7 çıkmadan önce aldığım Dizüstü PC'im vardı onunla denedim fakat yine sonuç alamadım Daha sonra kuzenimin yeni aldığı dizüstü PC'sini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt