Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım açılırken Çok Donuyor.

Bilgisayarım açılırken Çok Donuyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Microsof Windows XP

Professional
Versiyon 2002
Service Pack 3

Grenuine Intel (R) CPU
2140 @ 160 GHz
Fiziksel Adres Uzantısı

Bilgisayarımın özellikleri bunlar

Arkadaşlar Yeni format attım ve bilgisayarım hızlı çalışıyordu Fakat Ben Öğrenciyim ve bilgisayar öğretmeni bize Visual Studio 2010 Kurmamızı söledi bende kurdumYaklaşık 40 dk falan sürdü sonra bilgisayarımı yeniden baslatmamı sölediBilgisayar açılıyor masaüstü açılıyor ve ben masaüstü acıldıktan sonra internete veya oyuna girmek için 10 dk bekliyorum aksi takdirte donuyor Denetim masası Program EkleKaldır 'dan bütün Visual yazan dosyaları kaldırdım yine aynı

Ne yapmam gerek Formattan Başka

Similar threads

Sistem : Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 3 Bilgisayar Grenuine Intel(R) CPU 2140 @ 1,60GHz 1,60 GHz, 448 MB RAM Fiziksel Adres Uzantısı Bilgisayarımın özellikleri bunlar Ben oyunları donmadan kasmadan oynamak istiyorum internette daha rahat dolaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar services Pack 2 kullanıyorum, bilgisayar normal açılıyor herşey normal fakat masaüstü gelince orda donuyor! Ancak ctrl+alt+del tuşlarına basıp ordan Fetihcan oturumunu kapatarak açabiliyorum, bunu yapınca masaüstü geliyor o zaman sorun yok! bu donmanın sebebi ne olabilir, bi kaç kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri amd athlon (tm) Xp 110 ghz 1 gb ram ve 256 mb ekran kartı Microsof windows xp professional 2002 service pack 3 önceden bilgisayar 13 ghz idi sımdı 11 ghz a dustu birde internet cafelerdeki pc lerin özellikleri benimkinden daha dusuk ama hızları 293...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
DDR bilgisayara 1 gb tan fazla RAM bağlayabilir miyim ? Bilgisayarın özellikleri şunlar; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 200GHz Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Takçağım RAM 1 GB DDR400 Mhz (GSKILL) Bunun yanına birde 256 MB DDR400 Mhz (Elixir) taksam sorun yaratır mı ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
DDR bilgisayara 1 gb tan fazla RAM bağlayabilir miyim ? Bilgisayarın özellikleri şunlar; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 200GHz Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Takçağım RAM 1 GB DDR400 Mhz (GSKILL) Bunun yanına birde 256 MB DDR400 Mhz (Elixir) taksam sorun yaratır mı ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt